YTÜ - UZEM
UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

+90 212 383 39 11 uzem@yildiz.edu.tr

2019-2020 Bahar Dönemi Dilekçeyle Ders Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Dilekçeyle ders alan öğrencilerimiz Uzaktan Eğitim ücretlerini, T.C. Ziraat Bankası ATM‘lerinden T.C. Kimlik Numaraları ile ödeyebilirler.

Uzaktan Eğitim Ders Sistemi (eders.yildiz.edu.tr) giriş bilgileri @std.yildiz.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerine gönderilmiştir. Daha önceki dönemlerde Uzaktan Eğitimden ders alan öğrencilerimize ise eders.yildiz.edu.tr adresine kayıtlı oldukları mail adreslerine bilgilendirme maili gönderilmiştir.

Borç Sorgulama; UZEM borcunuzu öğrenmek için http://eders.yildiz.edu.tr/uzemodemekontrol
adresinden “Öğrenci UZEM Borcu Sorgula” linkini tıklayınız. Açılan sayfaya TC Kimlik Numaranızı ve Öğrenci Numaranızı yazınız ve “UZEM BORÇ SORGULA” butonuna basınız.

ATM'den Ödeme Yaparken; Giriş => Türkçe => Ödeme İşlemleri => Eğitim/Sınav Ödemeleri => Üniversite Ödemeleri => Anlaşmalı Üniversite Ödemeleri => İl Plaka Kodu (34 yazıp ve Giriş tuşuna basınız.) => Yıldız Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim => T.C. Kimlik No seçimini yapmanız gerekmektedir. (Not: ATM menüsünde yer alan "Yıldız Teknik Üniversitesi Harç ve Yüksek Lisans" hesabına kesinlikle Uzaktan Eğitim ödemesi yapmayınız. Dekontu dönem sonuna kadar saklayınız. Uzaktan Eğitim Merkezine veya Bölümünüze götürmeyiniz.)

ALO 191