YTÜ - UZEM
UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

+90 212 383 39 11 uzem@yildiz.edu.tr

2013-2014 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Dersleri

2013-2014 Güz döneminde, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, İngilizce I ve Türkçe I dersleri uzaktan eğitim ile alınabilecektir. Uzaktan eğitimden bu dersleri almak isteyen öğrencilerimizin ders kayıtlarını yaparken uzaktan eğitim gruplarını seçmeleri gerekmektedir. (“Derslik” bölümünde “Uzaktan Eğitim” yazan grupların dersleri uzaktan eğitim ile yürütülecektir.)

Uzaktan eğitim gruplarından aldığınız her bir ders için bankaya yatırılması gereken ücret 25 TL’dir. 12-18 Eylül 2013 tarihleri arasında ödeme yapabilirsiniz. 18 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar ödeme yapmayan öğrencilerin Uzaktan Eğitim Sistemine erişimleri sonlandırılacaktır (Vize ve Final sınavlarına alınmayacaktır).

Ödeme Yapılacak Banka-Hesap Bilgileri;

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi (şube kodu529)

IBAN: TR 2000 0100 0529 4478 4684 5282

***Dekontun açıklama kısmına "Adınız-Soyadınız – Ders adı" yazmayı/yazdırmayı unutmayınız.

***Ziraat Bankası Şubelerinden yapacağınız ödemelerde işlem ücreti alınmayacaktır.

***Dekontu dönem sonuna kadar saklayınız. (Uzaktan Eğitim Merkezine veya Bölümünüze götürmeyiniz.)

***Uzaktan eğitim sistemine giriş için gerekli olan bilgiler @std.yildiz.edu.tr uzantılı mail adreslerinize gönderilecektir.

*** Uzaktan Eğitimde Sınavlar Davutpaşa ve Beşiktaş’daki dersliklerde yapılacaktır.

ALO 191